Al Pazar - Visho dhe Gjyla - 31 Tetor 2020 - Show Humori - Vizion Plus

0 Просмотры
Издатель
Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social.

#alpazar #vizionplustv #agronllakaj

Subscribe: "
Категория
Популярные видео
Комментариев нет.